Marko Bijelić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dugo se spekulisalo kakav život žive naslednici Dragane Mirković i Tonija Bijelića u Austriji.

Marko i Manuela nisu imali društvene mreže, sa majkom i ocem se nisu pojavljivali u javnosti, a tek nakon što su nedavno napravili naloge na društvenoj mreži Instagram, gde dele sa fanovima privatne stvari, šira javnost mogla je da vidi kako oni zapravo žive.

Marko privatan život ne eksponira, Manuela je u međuvremenu odlučila da se sa pomenute mreže "povuče", a naslednik pevačice i biznismena ne krije da čak razmišlja i o prelasku u Srbiju.

Marko je odgovarajući na pitanja otkrio šta mu se to ne dopada u Austriji.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji.

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "Onlifens" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Ovo je snajka Dragane Mirković

Sin folk zvezde Dragane Mirković, mladi Marko Bijelić, ne voli da svoj privatan život eksponira u javnosti, a do skoro čak nije imao ni društvene mreže.

Nakon što je napravio nalog na Instagramu, šira javnost mogla je videti kako on provodi vreme i koja su mu interesovanja, ali je i dalje ostao misteriozan po pitanju ljubavnog života. Marko je uoči Draganinog koncerta prvi put otkrio da u njegovom životu postoji neko veoma važan, a sada je otkriveno i ko je to. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading