Marko Bijelić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Instagram

Sin folk zvezde Dragane Mirković, mladi Marko Bijelić, ne voli da svoj privatan život eksponira u javnosti, a do skoro čak nije imao ni društvene mreže.

Nakon što je napravio nalog na Instagramu, šira javnost mogla je videti kako on provodi vreme i koja su mu interesovanja, ali je i dalje ostao misteriozan po pitanju ljubavnog života.

Marko je uoči Draganinog koncerta prvi put otkrio da u njegovom životu postoji neko veoma važan, a sada je otkriveno i ko je to.

Markova devojka se zove Anastasija Dijanović, bavi se grafičkim dizajnom, a u junu puni 22 godine.

Na njenom Instagramu mogu se videti fotografije sa egzotičnih putovanja, ali Marka ne vidimo ni na jednoj od njih, budući da svoju ljubav kriju od javnosti.

Njegova devojka se pojavila i na koncertu Dragane Mirković u Areni, a javnost je tada mogla da vidi i kako ona igleda.

Marko pokrenuo novi biznis

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

Kako je pevačica priznala, njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom. Dragana je ostala da živi u dvorcu sa decom koja su se u trenutku razvoda vratila iz svojih stanova kako bi bili podrška majci. 

Deca Dragane Mirković javno je podržavaju, a Marko je nedavno otkrio i na čijoj je strani kada je oca Tonija otpratio sa društvenih mreža, dok majci pruža i javnu podršku. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading