Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Kako je Alo! prvi ekskluzivno objavio, Dušica Jakovljević dobila je nedavno otkaz na Hajp televiziji, a vest da je izgubila angažman zbog nepoštovanja osnovnih ugovora o radu šokirala je javnost.

Ona se vratila na televiziju "Pink" gde trenutno vodi emisiju u okviru Elite, a sada je otvorila dušu i prvi put progovorila o pregovorima sa Milicom i Željkom i kako je to sve izgledalo.

Dušica je priznala da je Gordana Uzelac ta koja je komunicirala sa njom, te odvoreno porazgovala o voditeljkinom povratku na Pink i posavetovala je kako najbolje da se postavi.

Ko je Gordana Uzelac?

Novinarku Televizije Pink Gordanu Uzelac, odlikovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom Dana državnosti srebrnom medaljom za zasluge.

Gordana Uzelac ima 41 godinu i igra veoma važnu ulogu u informativnom programu televizije Pink.

Privatan život gotovo nikada do sada nije eksponirala, a vest da ju je verio zgodni pilot Đorđe, izazvala je pravu buru u regionu.

Upoznali se u avionu

- Mi se šalimo i kažemo da smo se upoznali na nebu. Tačno je, išla sam na jedan put, čak sam htela to putovanje i da izbegnem jer mi se nije išlo, međutim, sudbina je htela drugačije. Inače oko sebe nikog ne vidim, ali kada sam prvi put videla Đorđa, pošto mi je poželeo dobrodošlicu kao kapetan na tom letu, bila je to ljubav na prvi pogled, zaista. Evo, dok vam ovo govorim, Đorđe klima glavom i potvrđuje. Bila je to obostrana zaljubljenost u trenutku. Znam da je ljubav kompleksna emocija, osećanje prepuno različitih nijansi koje zahteva temeljno poznavanje druge osobe, ali oboje verujemo da idemo ka tome. Što se više upoznajemo, veza među nama postaje čvršća - rekla je voditeljka i dodala da je u pitanju ljubav na prvi pogled:

- Osvojili smo jedno drugo pogledom i osmehom. I ne prestajemo da osvajamo jedno drugo. Đorđe kaže da sam ga osvojila svojim stavom, ljupkošću i energijom. Drago mi je što sam srela muškarca koji nije površan u pristupu ženama, mnogi u tome ostaju večiti dečaci. Osvajanje je, u nekom mom prevodu i razumevanju u ovom kontekstu, raspolaganje energijom da iznenadite partnera, elan, lakoća da u trenutku i bez mnogo mozganja promenite plan jer ste zajedno došli na neku sjajnu ideju. Suprotnost umoru i bezvoljnosti. Odsustvo straha da otkrivate svoj karakter osobi do koje vam je stalo. Nemate straha da ćete je razočarati - priznala je Gordana Uzelac jednom prilikom za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading