Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Foto: Hype

Kako je Alo! prvi ekskluzivno objavio, Dušica Jakovljević dobila je nedavno otkaz na Hajp televiziji, a vest da je izgubila angažman zbog nepoštovanja osnovnih ugovora o radu šokirala je javnost.

Ona se vratila na televiziju "Pink" gde trenutno vodi emisiju u okviru Elite, a sada je otvorila dušu i prvi put progovorila o pregovorima sa Milicom i Željkom i kako je to sve izgledalo.

Staneš i kad sam došla na razgovor kod Milice nisam znala da li da se rukujem ili da je zagrlim. Grljenje je bilo nešto što sam prvo poželela da uradim. Nisam znala šta je ispravno da uradim. Lusi je na mene lajala jako. Milici sam rekla da su ''izvini'' i ''kajem se'' male reči. Osećala sam se šućmurasto... - rekla je Dušica i priznala javno da se sa koleginicom Gordanom Uzelac konsultovala oko povratka:

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

- Kad sam ti pustila poruku koja je glasila: ''Šta misliš, da li bi me primili nazad?'', ti si mi rekla: ''Znam da Željko svima prašta i da je takav čovek, ali ne mogu da ti garantujem.'' Bila sam svesna da niko nije izrekao ono što sam ja, konsultovala sam čak i psihologe. Analizirali smo moje ponašanje u tim intervjuima. Rekli su mi da sam tada savijala ramena, što je značilo da mi je jako neprijatno dok to pričam. Ima tu mnogo toga, ''burn out'' sindrom, nošenje dece na svojim plećima... Stalno moraš nešto da se pravdaš. Ja sam mnogo sebe dala ljudima, dozvolila sam da delim nešto s publikom ili u intervjuima... Ja sam zabranila svojoj porodici da mi daju sugestije tokom emisija, reci mi posle... Nekako ti te neke stvari i kritike preseku entuzijazam. Ja svesna sebe, a s druge strane vrlo budalasto nesvesna sebe. Dok ne lupiš sam o zid, može da ti priča ko šta hoće - otkriva voditeljka i dodaje:- Željku sam poslala poruku. Tog jutra se nešto desilo, treba još vremena da prođe. Rekao mi je da Nina i Milica imaju planove za mene i da se čujem s njima. Svima sam javila. Negde sam znala da smo mi jedno, nakratko smo se razišli. Ja nisam neko ko će doći i plakati i moliti, bila bih neozbiljna ako molim i plačem, pokazala bih da nisam dorasla. Nisam plakala. Stala sam i rekla da ne mogu da krivim nikoga, do mene nije moglo da se dopre, šta je uzrok tome nije ni bitno. To je krst koji sam nosiš. S vremena na vreme sam razgovarala sa psiholozima. Rekli su mi da nemam veru u sebe, suštinski i dalje verujem u sebe. Postoje dve Dušice, jedna koja pet dana ne bi ustala iz kreveta... Danas svako ima pravo da napiše loš komentar, a ti moraš da se pojaviš i da nosiš modrice sa šljkicama. Super sam kad se sredim i spremim i našminkam. Kad stanem na scenu onda sam najjača na svetu. Ovako sebi dopuštam da budem jedna ranjena grlica - otkrila je Dušica.

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

Dušica je priznala da nije bila u tom trenutku svesna koliko njene reči mogu da odjeknu i da nije imala nameru da nekome napakosti.

- Šta god da sam izgovorila, ja nisam bila svesna koliki problem to može da napravi i koliki će odjek imati. Ja u životu nikad nisam imala nameru da se nekom osvetim, da napakostim... Bila sam ljuta malo, jesam... Želela sam da objasnim zašto sam otišla i zašto sam u takvom stanju - rekla je Dušica za Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading