Radoš
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Rezolucija o navodnom genocidu u Srebrenici usvojena je juče, a tim povodom oglasio se proslavljeni glumac i producent Radoš Bajić.

Radoš je istakao svoje nezadovoljstvo izazvano ovom odlukom, te otkrio da je naročito šokiran zemljama iz komšiluka koje su glasale za usvajanje rezolucije - Hrvatsku, Crnu Goru, Sloveniju i Severnu Makedoniju.

- Sunce se rađa nad Srbijom! Uprkos svemu. U danu kada gospodari sveta udruženi sa svojim poslušnim satelitima, žele da nam na čelo prilepe strašni beleg genocidnog naroda - obuzet sam ponosom. Daleko bilo da opravdavam užasni zločin koji se u krvavom i bezumnom ratu dogodio u Srebrenici. Znam da ne možemo ništa moćnicima kojima je sila, moć i dominacija na zemljinoj kugli večita opsesija. I onima zbog čijih zlokobnih nedela je u svim jezicima sveta reč "genocid" prepoznatljiva. Protiv kojih su ratovali Bata, Smoki a pomalo i ja - napisao je, pa dodao:

HOĆEMO I OVE GODINE DA PUNIMO PLAŽE U CRNOJ GORI? Radoš Bajić zapenio nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici:

Foto: Alo!/Vladimir Marković

 


- Ali, šta je sa našom "braćom" iz komšiluka sa kojima smo decenijama negovali tekovine "bratstva i jedinstva"? Šta je sa Janezima, i pogotovu Hrvatima i njihovim zločinima koji su u vrhu svetske antologije zla? Šta je sa braćom Makedoncima - pa bili i "severni"? Hoćemo li i ove godine u stampedu kao medonosne pčele zaposeti obale Grčke i Crne Gore? Tog drugog oka ispod čela pravoslavnog srpskog naroda - o kojem je pevao Njegoš? Ponosan sam što pripadam srpskom rodu - pitam se, kada ćemo se prizvati pameti? - napisao je proslavljeni gluma i reditelj na svojim profilima na društvenim mrežama.

"SRBIJU TREBA BRANITI OD ISTORIJSKE BRUKE"

Podsetimo, ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša.

- Svim srcem uz predsednika svoje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemenit srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мирослав

24.05.2024 10:05

Ја у ЦГ неидем откако су признали Ким. Треба да бојкотујемо производе из Немачке и са запада, Словеначке, Хрватске и свих непријатеља. Има и у Србији где да се одмара, евентуално Грчка.