Vesna Zmijanac
Foto: Printscreen/Una TV

Vesna Zmijanac, koja je važila je za najlepšu pevačicu bivše Jugoslavije, imala je broje udvarače, što u publici, što među kolegama, a dugo se pričalo o njenoj vezi sa Ninom Rešićem.

Da su u šemi, prvo je tih devedesetih godina prošlog veka sipričala dugogodišnja Ninova devojka, koja je tvrdila da ih je uhvatila na delu. Potom je i Ninova ćerka Sandra, takođe pevačica ispričala da je Vesna bila velika ljubav njenog pokojnog oca. A sada je Vesna lično otkrila istinu.

- Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag - rekla je Vesna i objasnila zbog čega ga nije spomenula u svojoj knjizi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza - rekla je Vesna i istakla da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

- Nisam bila svesna toga, ali nije mi žao. Bilo bi to bezveze, jer oni koji su svesni su i arogantni. Čim mislite da ste veliki, to znači da niste - zaključila je za domaće medije Vesna.

NIKOLIJA U SUZAMA ZBOG VESNE Naljutila se na majku

- Moja ćerka je mnogo ljuta. Obećala sam joj da će ona biti gost večeras, međutim, nisam je dovela i eno je plače - priznala je Vesna, nakon čega je publika negodovala što ne vidi Nikoliju. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading