Bajaga
Foto: Printscreen/Printscreeen/Kurir TV

Razvod Momčila Bajagića Bajage i njegove supruge Emilije posle 33 godine mnoge je šokirao, a onda se on pojavio sa novom devojkom.

- To nešto novo što mi se dešava je drugačije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to da bude. Nadam se da će se sva ta osećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i momci iz benda da odlično pevam i da jako dobro sviram gitaru - ispričao je Bajaga koga su sa novom devojkom sasvim slučajno fotografisali na Adi Ciganliji, dok su je vozio bicikl.

 

 

https://twitter.com/FantomBeograda/status/1703690198515696027

 

- Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osećaju. Kada dođete na koncert možete da pevate bilo šta, ali ako to nije povezano sa vašim emocijama, onda je to bezveze. To se vidi i oseća. Naučio sam da se isključim i skoncentrišem na pesme i da ih doživljavam dok ih pevam na nekih poslednjih dvadesetak koncerata.

Pritom, otkrio je potpuno neverovatan podatak, da ranije uopšte nije bio srećan.

Nova Bajagina devojka

Printscreen Paparaco Lov

 

Ranije nisam bio zadovoljan. Promenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. Sada je na bini samo voda i nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao sa energijom koju sam doneo od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentrisan i na koncertima, i uopšte - zaključio je Bajaga prilikom gostovanja kod Mire Adanje Polak.

Inače, Bajaga je sam potvrdio vest o razvodu, i to zvanično, na svom Fejsbuk profilu.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je Bajaga, koji se čak preselio kod svoje izabranice, koja inače, nije poznata javnosti.

Bajaga o ovome gotovo nikada ne govori, evo šta je istina 

Momčilo Bajagić Bajaga je jedan od najuspešnijih muzičara na Balkanu. Iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru, a neki detalji o njegovom životu su godinama kasnije isplivali na videlo. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading