Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Kakva je Jovana Jeremić pred kamerama, javnost gleda svakog dana, ali malo ko zna šta radi kad se ugase kamere.

Upravo o tome za Alo! je pričala jedna njena koleginica sa televizije Pink.

- Mislila sam da je nadobudna, ali sam se žestoko prevarila. Jovana je divna koleginica, uvek je spremna da svima pomogne. Nije joj teško da svima izađe u susret. Meni je, konkretno, pomogla kada mi je za člana porodice hitno bio potreban kontakt sa jednim našim čuvenim lekarom, kod koga se jako dugo čeka na pregled. Odmah ga je pozvala i zakazala mi je sastanak. To je nešto što joj nikad neću zaboraviti - rekla je za Alo! Jovanina koleginica, koja je želela da ostane anonimna.

Jovana Jeremić

Pink printskrin

 

Prema njenim rečima, Jeremićeva se uopše ne ponaša kao da joj je slava udarila u glavu, iako bi, ako je suditi po gledanosti njenih emisija, imala povoda da to radi.

- Jako dugo radim ovaj posao, imala sam priliku da sarađujem sa mnogim našim TV licima. Bilo je onih koji su se ponašali kao sav normalan svet, ali, nažalost, mnogo više umišljenih zvezda, bez pokrića. Jovana je jedna od retkih koja je veoma iskrena - navela je naša sagovornica, pa dodala:

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

- Na Pinku sam odnedavno i prvo što sam primetila je da su mnoge, pogotovu, mlađe koleginice, veoma ljubomorne na Jovanu. Čak se i ne trude da to sakriju, u nekoliko navrata su prevrtale očima kad je vide kako ulazi u zgradu. Ne znam da li je to što misle o njoj stiglo do Jovane, ali nikad nisam primetila da se ona obazire na takve stvari - zaključila je Jovanina koleginica.

Imala sam mnogo problema sa isfrustriranim ženama

Jovana Jeremić neretko komentariše odnos sa koleginicama, a jednom prilikom otkrila je kada je osetila najviše sujete na poslu. 

- Ja sam najviše sujete osetila u fazi mog uspevanja. Ne na "Pinku", na "Pinku" su drugačiji, ipak traži zvezde. Najgore momente imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem. Imala sam mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene - rekla je voditeljka u jednoj emisiji. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading