Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić zaista zna kako da uživa u luksuzu svoje kuće u Grockoj, koju je dobila od dečka, biznismena Dragana Stankovića.

Na Instagramu je podelila snimak iz Vile "Jovana" kraj bazena.

Jovana je pokazala kako održava formu i vitku liniju - radila je sklekove, špagu, trbušnjake, a naravno, nijedan dobar trening ne može proći bez istezanja.

- Moje telo je hram gde obitava moja duša. Ja je ljubomorno čuvam i zato moje telo mora biti moj pancir. Svakog dana se trudim da pobedim sebe, makar za 5 minuta ili 100 g više. Takva sam. Volim da napredujem jer ako ne napreduješ, stagniraš - poručila je Jovana Jeremić.

 

MOŽETE ME MAZATI BLATOM I OSPORAVATI!

Jovana Jeremić često nailazi na komentare javnosti zbog svojih izjava, a sada je otkrila da joj to ne smeta.

Naime, voditeljka se oglasila putem svog Instagram profila i imala jasnu poruku za sve. 

- Od devojčice koja je sa 14 godina proizvela davne 2004. godine prvu emisiju do urednice i voditeljke koja deli svoju publiku koja je u singeriji samo oko jednog kad je Jovana Jeremić u pitanju - svi su od petka do nedelje uz "Jutro sa dušom". Možete me voleti i osporavati, veličati i mazati blatom, pisati hvalospeve i pesme o meni, ali i snimati dokumentarce protiv mog lika i dela, ali jedno je sigurno - ja sam u televizijskom poslu neizbežna - napisala je Jovana Jeremić na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sanja

21.05.2024 16:22

DZABA TI JE TO , NOGE SU TI I DALJE KRATKE I DEBELE