Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pop pevačica Marija Šerifović progovorila je o predstojećem koncertu u Kragujevcu i priznala da njena majka neće zapevati sa njom.

Ona je otkrila da za tim nema potrebe, budući da je Verica u penziji i da uživa u istoj, a mnogi su ovu njenu izjavu protumačili okarakterisali kao veoma surovom.

- Ovo je moj prvi veliki koncert u Kragujevcu nakon 20 godina, ne znam šta će biti posebno, ali želim da verujem kada budem videla ljude u rodnom gradu da će se desiti posebna emocija. Želim da kažem da su svi đaci, četvrte godine Gimnazije dobili karte na poklon od mene. Verica neće zapevati sa mnom, ona je u penziji, nema potrebe. Njen život je dobio novi smisao. Muzika joj ne fali, naša kuća peva 24 sata - rekla je Marija i otkrila kako sin Mario reaguje na muziku:

- Mario reaguje na muziku fantastično. Umiruje ga muzika, kako se pusti neka moja pesma, on se ugasi i zaspi bez problema.

Marija i Verica

Foto: Printscreen/instagram

 

Šerifovićeva priznaje da se u ulozi majke snašla fenomenalno.

- Snalazim se lepo u ulozi majke, moje srce je rastopljeno, možete da mi radite šta hoćete, ali rekla bih da je to jedna potpuno nova dimenzija života. Da ne živimo u ludom društvu, ja bih vam ga pokazivala svaki dan, on se smeje 24 sata, sedam dana u nedelji - rekla je Marija, koja se potom obratila i Verici.

- Koristim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba. Kažu da se unuče voli više od deteta, ja to ne znam jer ona nije provodila mnogo vremena sa mnom, ali moram reći da će biti napeto. Imam 40 godina, nekako želim da svoje slobodno vreme provedem sa sinom, ne znam šta nosi noć šta dan. Kad on bude imao 20, ja ću imati 60, sva moja ljubav ide prema njemu i ići će - rekla je Marija za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading