Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uplatila je novac za lečenje malog Despota Šipića, kome je preko potrebna pomoć.

Ceca je nakon koncerta u Mladenovcu snimila video i apelovala na sve dobre ljude da uplate pomoć, a isti je objavio i njegova majka, koja nije mogla da sakrije sreću i emocije što joj je omogućeno da se upozna sa Ražnatovićkom.

Ona je u opisu videa otkrila i koliko je Ceca uplatila novca, tačnija cifru koja je nedostajala za terapije.

- Kažu Bog ti uvek otvori put ka sreći.. Moja želja najveća je ta da Despot bude još bolji. Želja mi je bila i da dođem do Cece ... Uspela sam i to zahvaljujući mojoj drugarici Dadi koja je uspela da ja uđem da je upoznam. Nas susret je bio za mene toliko emotivan i sva sam se tresla kao prut. Samo je rekla koliko novca nedostaje za 10 terapiju. Uplatiću vam ja 1700 evra. Znate da pare nemaju vrednost ali za mene preveliku. Mnogi ce reći šta je to za nju ... Ali za mene kao kuća.. Puno ti hvala, Ceco za sve, za 1700e, za suze radosnice, za zagrljaj - napisala je ona.

Despot je rođen prevremeno 29.04.2017. godine u Beogradu. Na samom porođaju je ustanovljeno da mu je pupčanik bio obmotan oko vrata tri puta zbog čega je porođaj završen hitnim carskim rezom.

Po izlasku iz bolnice Despot se razvijao normalno. Sa 13 meseci je izgovorio prve reči, prohodao sa 18 meseci. Međutim, roditelji su primetili promene kod Despota, kašnjenje u razvoju.

Nakon dve godine Despot je dobio 2 dijagnoze R47.0 Dysphasia et aphasia (otežan govor) i R62.8  Insufficientia evolutionis physiologicae alia (usporen fiziološki razvoj).

Sredstva su mu potrebna za lečenje, specijalističke preglede, stomatološke intervencije, tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, za delfino i hidro terapije, za senzornu i taktilnu stimulaciju, hiperbaričnu komoru, Tomatis metode, laboratorijske analize  kao i za putne troškove i smeštaj.

Naše malo, njemu znači mnogo!

1114 na 3030

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading