Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Andreana Čekić pojavila se sinoć na proslavi rođendana svoje kume Katarine Grujić, te se tim povodom obratila pripadnicima sedme sile.

Andreana je otvoreno govorila i o odnosu sa pevačicom Jelenom Karleušom, a kako ističe, volela bi da snimi duet sa njom.

- Snimila bih duet sa njom. Zavisi od pesme... Da se pomeša njen i moj stil, da to bude nešto ludo - istakla je Čekićeva, pa prokomentarisala navode da JK otvara profil na mreži za odrasle, Onli fansu.

- Mislim da se Jelena šalila... I šalila se. Ja ne bih nikada otvorila profil na tom sajtu. Bavim se pevanjem, to je moje jedino zanimanje. A kada bi mi ugasili Instagram, razmišljala bih kako da ga vratim. Pitala bih nju za savet - rekla je Andreana Čekić i otkrila da li joj je Ceca zamerila zbog druženja sa Karleušom.

Ceca Ražnatović

Foto: Ataimages

 

- Nije, nije naravno. Pozvala me je čak da joj budem gost, moramo da se dogovorimo oko termina, ali jedva čekam. Trenutno sam neko ko može sve. Ja sam normalna osoba, nisam ženica koja tračari i pravi zvrčke, verovatno je zato to tako, obe to znaju. Volela bih kada bi se njih dve pomirile. Ako bih ja bila spona, to bi bilo fantastično. Smatram da samo treba biti u ljubavi, ja sam samo za ljubav, ali razumem što je to tako... - izjavila je pevačica, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading