Maša
Foto: Alo/Alo

Nakon raznih nastupa u zemljama širom sveta naša Maša Milovanović sa svojom kompozicijom ,,Nečujna pesma" i evrovizijskim natupom donela je pobedu našoj zemlji, na jednom od najvećih dečijih festivala u Evropi u Banja Luci na poznatom dečjem jubilarnom 30 Đurđevdanskom festivalu pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.


Maša je od 23 takmičara i 23 novih kompozicija odabranih od žirija odnela pobedu zajedno sa svojim timom ljudi sa Danijelom Alibabićem, Nemanjom Mihajlovićem i Natalijom Pavićević, koji su autori iste kompozicije.
Maša

Alo

 

U prelepom aumbijentu, prepunoj hali Borik i fenomenalnoj sceni, sva publika a najviše deca su imali priliku da uživaju u 23 različite pesme i nastupima,od kojih se Maša izdvojila i zaslužno odnela pobedu. Možda je bilo nekih nepravilnosti i ljudi na koje ne treba trošiti reči, ali organizacija festivala je bila odlična. Maši je ovo možda bio najveći izazov i najlepši nastup jer je svoju pesmu "Nečujna pesma" uz blagoslov svih roditelja posvetila "andjelima iz Ribnikara''.

Želela je da ovim nastupom pošalje svima jasnu poruku da treba jedni druge da čuvamo, ali da nikada ne zaboravimo te male anđele.


Ovaj festival će se sigurno pamtiti kao jedan od značajnijih za nju jer je sa puno emocije izvela ovu pesmu i ceo nastup.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading