Bebi Dol
Foto: Alo/E-stock

U jeku priča da je legendarna pevačica Bebi Dol dužna i Bogu i narodu, kao i da se hrani u narodnoj kuhinji, te da rasprodaje svu imovinu, pojavila se potpuno nova informacija. Naime, Bebi Dol se oglasila i najavila novi album na kom, kako je rekla, vredno radi.

Najpre se pojavila priča da će Bebi na neko vreme otići u London kod prijatelja kako bi se malo sklonila i izbegla priče koje je prate poslednjih dana, međutim, sada je ispričala kakvi su joj zaista planovi.

U izdanju Mascoma objavljeno je rezidanje njenog duplog studijskog albuma „Čovek rado izvan sebe živi". U pitanju je, kako navode iz ove izdavačke kuće, jedinstveno LP izdanje na clear (providnim) vinilima za koje se smatra da je „kolekcija koja je promenila svet". 

- Mislim da nisam originalna, jer ako se setite devedesetih shvatićete da je neponovljivi Brajan Feri započeo celu stvar, kada je izveo paradu pesama koje su obeležile njegov život. Svi, počev od Sinatre do Bona, radili su to. Muzika koju su napravili Bitlsi, Stonsi, Hendriks, Prins pomerila je celu planetu. Proteklih deset godina želela sam da napravim ovakav album, ali sticajem nesrećnih okolnosti, nisam. Onda sam shvatila da od čekanja nema ništa - objasnila je Bebi Dol i dodala:

- U novembru prošle godine imala sam divan koncert u Ateljeu 212. Napravili smo sekstet koji čini kompletna postava Big benda. Odmah posle toga zvali su nas u Zagreb, gde smo izazvali ogromno interesovanje medija i imali odličan koncert. To su čuli ljudi iz kuće Mascom koji su me zvali da za njih uradim album - kazala je Bebi Dol koja se bacila na posao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading