Ida Prester
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica iz Hrvatske, Ida Prester, uživa u braku sa srpskim biznismenom Ivanom Peševskim, a nakon udaje na njen račun počele su da stižu jezive pretnje i uvrede na društvenim mrežama. 

Ida sa Ivanom živi u Beogradu i uživa sa svojom porodicom, ali na internetu neretko trpi torturu zbog napuštanja Zagreba.

Užasno sam se bojala, ta količina pretnji, gneva, mržnje, bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili... - rekla je Ida u snimku koji je nedavno objavila na Instagram profilu, pa dodala:

Ida Prester

Foto: Printscreen/instagram

 

- Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me mrzeli, kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao, može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. U vreme kad sam rodila svog prvog sina, dobila sam strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom - priznala je Ida.

"Nisam se zaljubila zbog para" 

- Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara: "Još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika", "Pala i ona na lovu", uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine. Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastarog karavana. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno, ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u fioku - priznala je ona i dodala:

Ida Prester

Foto: Printscreen/instagram

 

- Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Ali komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa - navela je hrvatska pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading