Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević danas je napustila Srbiju, te se uputila u Ameriku, a društvo joj pravi majka.

Nakon što se njen izabranik Asmin Durdžić sinoć suočio sa svojom bivšom Aneli Ahmić, Stanija je odlučila da se vrati u Ameriku.

Stanija Dobrojević

Foto: Printscreen/instagram

 

Stanija je spakovala kofere i napustila Srbiju, te na svom Instagram profilu objavila fotke sa aerodroma kojima se pohvalila. 

- Mama je dobila vizu i prvi put leti u Ameriku - napisala je Stanija koja je prethodno pružila podršku svom partneru Asminu Durdžiću kada se suočavao sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić.

Asmin ne sme Aneli da pogleda u oči 

Stanija Dobrojević nedavno je gostovala je na Red Tv gde je otkrila kako Asmin nema petlju da se suoči sa Aneli uživo, ali da ona to priželjkuje da vidi. 

- Ja sam u toj situaciji neutralna, glavni igrači su Asmin i Sita ja ne mogu da pričam o svemu tome. Oni su najopasniji i mislim da ne biraju sredstva, bar su se tako pokazali u svojim ratovima. Ja sam priželjkivala od starta da dođe do njihobog suočavanja i zaista nemamo strah od toga, on nije želeo da uđe ali je sad pristao da gostuje. Meni je rekao da ne želi uživo da se suoči sa njom već samo preko ekrana - otkrila je Stanija tom prilikom. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading