Luna Đogani
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Danas je organizovana proslava u domu Đoganijevih. 

Blankica Atijas, mlađa sestra Lune Đogani, proslavlja 11. rođendan, a cela porodica se okupila kako bi obeležili ovaj datum.

Luna je emotivne kardove iz doma podelila na svom Instagramu, a na istoj vidimo sve, osim Marka Miljkovića.

Luna Đogani

Foto: Instagram

 

Fanovi na društvenim mrežama odmah su krenuli da se pitaju šta je sa Markom, a spekulisalo se i da opet nije u dobrim odnosima sa Anabelom zbog svega što se nedavno izdešavalo.

Kako su pisali domaći mediji, oni su rešili nesuglasice, pa su zajedno slavili rođenje Lunine i Markove druge ćerke, Lane, te nije poznato zbog čega Marko nije na fotografiji.

Gagi očajan zbog Lune i Marka

Otac Lune Đogani,Gagi, došao je po Marka Miljkovića, a naše kamere zabeležile su taj momenat.

Naime, Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio, niti su se rukovali i zagrlili, već je Đogani dao gas i krenuo ka zgradi u kojoj žive Luna i Marko sa svojim ćerkama. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Luna i Marko se sele sa Bežanije

Nekadašnji rijaliti učesnici, a sada jutjuberi Luna Đogani i Marko Miljković doneli su odluku koja će im promeniti živote iz korena.

Kako pišu domaći mediji, postoji velika mogućnost da se Luna i Marko, nakon skandala sa komšijama i Miljkovićevog pritvora, isele iz stana na Bežaniji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading