Luna Đogani
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Nekadašnji rijaliti učesnici, a sada jutjuberi, Luna Đogani Marko Miljković, doneli su odluku koja će im promeniti živote iz korena.

Kako pišu domaći mediji, postoji velika mogućnost da se Luna i Marko, nakon skandala sa komšijama i Miljkovićevog pritvora, isele iz stana na Bežaniji.

Nakon skandala od prošle nedelje, kada se Marko sukobio s komšijom, oni intenzivno razmišljaju o preseljenju. Obzirom na to da on i Luna odlično zarađuju od svog Jutjub kanala i sponzorskih ugovora, da im posao cveta, prijatelji im savetuju da se sklone odatle i uzmu sebi kuću na periferiji grada kako bi imali svoj mir. Oni su nedavno renovirali jednu sobu kako bi je prilagodili potrebama dece, a sad su navodno uzeli u razmatranje i ideju da sagrade novi dom. Miljković je rodom iz Brusa i od malih nogu je živeo u kući, pa mu se ideja i te kako dopala, ali moraju da se ispune svi uslovi za to.

- Verujte mi da Luna i Marko žele mir. Oni su porodični ljudi i deca su im na prvom mestu. Zato smo im mi bliski prijatelji i predložili da razmisle o tome da naprave svoju oazu mira s bazenom. Nadam se da će doneti pravu odluku i preseliti se negde na obode grada, jer ima zaista lepih placeva, a oni već imaju kuću koju su počeli da zidaju u Mramorku, pa možda se i tamo presele - dodaje izvor.

Gagi očajan zbog Lune i Marka

Otac Lune Đogani,Gagi, došao je po Marka Miljkovića, a naše kamere zabeležile su taj momenat.

Naime, Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio, niti su se rukovali i zagrlili, već je Đogani dao gas i krenuo ka zgradi u kojoj žive Luna i Marko sa svojim ćerkama. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Luna Đogani van sebe 

Luna Đogani ne može da dođe sebi nakon što je Marko Miljković napravio skandal u njihovoj zgradi, nakon čega je i priveden. Luna ga je čekala u stanu, a okupljeni mediji usnimili su je u trenutku dok je bila na prozoru, raščupana i otečena od plakanja. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading