Irena Tatar
Foto: Printscreen/Foto: ADRIA TV MONTENEGRO

Haos ne prestaje nakon što je voditeljka Irena Tatar dobila u emisiji uživo krajnje neprimeren komentar od strane svog gosta, a sve se desilo na jednoj crnogorskoj televiziji.

Njoj je istoričar i profesor Aleksandar Stomatović izgovorio da mu se sviđa "ono što je ispod, ali i iznad njene majice".

Irena se zahvaljivala gostima na razgovoru, a on je u tom trenutku rekao da je sve vreme bio skoncentrisan na natpis na majici voditeljke, koji se nalazi u predelu njenih grudi.

Ko je Irena Tatar?

Irena Tatar iza sebe ima bogatu novinarsku karijeru. Oprobala se u gotovo svim novinarskim formama i žanrovima. Dugo je bila televizijsko lice RTCG.

Pored novinarstva, koje je Irenina najveća ljubav, njeno obrazovanje i interesovanja su usmereni na poslovnu psihologiju, a strast gaji prema poeziji i autorka je nekoliko zbirki. 

Irena Tatar

Foto: Instagram

 

Irena Tatar se našla i u žiži javnosti 2019. godine nakon prepiske sa suspendovanom prvom savetnicom u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirnom Nikčević.

Tatar je kazala da se danima protiv nje vodi medijska hajka te da je njen profil na društvenoj mreži Fejsbuk ”najbrutalnije” zloupotrebljen, a pomenuti haos tresao je Crnu Goru mesecima.

Ono što se može zaključiti sa društvenih mreža je i to da Irena trenutno živi u Podgorici i u braku je od 2017. godine.

 

 

Reagovale su i brojne institucije u Crnoj Gori

Udruženje žena "Pokret Evropa" hitno je reagovalo, te osudilo komentar Aleksandra Stamatovića novinarki Ireni Tatar.

Predsednica udruženja Jovana Dragović istakla je da na ovakve komentari niko razuman ne treba da ostane imun. Univerzitet Crne Gore je takođe najoštrije osudio profesora. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading