Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Miljković pušten je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

On nije hteo da precizira da li će se braniti sa slobode i šta se dešava sa procesom, sada su otkriveni i novi detalji. Ono što je svima zapalo za oko je i činjenica da je Marko već tri puta krivično osuđivan, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost u ovom slučaju.

Stiglo je i obrazloženje suda koje prenosimo u celosti:

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu. Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji predlog je odbijen. S obzirom na navedenu činjenicu Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će podneti žalbu na navedeno rešenje - navodi se u saopštenju tužilaštva, piše Telegraf.

Gagi Đogani ljut na Marka Miljkovića

Otac Lune Đogani,Gagi, došao je po Marka Miljkovića, a naše kamere zabeležile su taj momenat. Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Luna Đogani van sebe 

Luna Đogani ne može da dođe sebi nakon što je Marko Miljković napravio skandal u njihovoj zgradi, nakon čega je i priveden. Luna ga je čekala u stanu, a okupljeni mediji usnimili su je u trenutku dok je bila na prozoru, raščupana i otečena od plakanja. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading