Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da se Haris i Melina Džinović razvode odjeknula je u domaćoj javnosti, a region već nedeljama priča o krahu njihovog braka.

Pevač već duži vremenski period priča o braku sa modnom kreatorkom, lepe reči nije imao, ali je sada rešio da okrene novi list.

Haris je odlučio da više ne spominje bivšu suprugu, te istakao da njegov razvod nije ništa čudno i da se ceo Holivud razvodi.

- Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Celi Holivud se razveo 100 puta, pa i Beograd isto... Pa on postoji još uvek. I Bred Pit i Anđelina su se razveli, i šta sad - rekao je Haris, pa ljutito dodao:

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

- Neću uopšte više da razgovaram na tu temu! Nisam bolovao, niti samo imao šta da prebolim - kazao je Haris za Pink.rs.

Melina smuvala biznismena 

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša, ali kako je Alo! ekskluzivno saznao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Haris nedavno zaplakao u kafani

Koliko mu je raskol u porodici i razvod od modne kreatorke teško pao, gotovi i činjenica da je Haris, tokom nastupa u jednoj kafani, pevajući tužne balade, u jednom trenutku i zaplakao. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading