Luna i Marko
Foto: Alo/Masanori Jošida

Luna Đogani i Marko Miljković juče su proslavili godišnjicu braka.

Bivši rijaliti par je u braku već tri godine, a imaju ćerku Miu i Lanu. 

Marko je Luni u toku dana javno izjavio ljubav, a kasnije je usledila i večera kojom su proslavili bitan datum. 

Luna i Marko

Instagram

 

Na stolu su se našli piletina i krompirići uz domaći hleb. 

Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu - napisao je Marko tom prilikom. 

Venčanje Lune i Marka 

Luna i Marko su 18.5.2021. godine izgovorili sudbonosno "Da" u crkvi na Novom Beogradu, a ceremonija je bila veoma emotivna i Đoganijevu su ponele emocije pa je i zaplakala.

Đoganijeva je bila u kratkoj, beloj venčanici sa podignutom kosom, dok je Miljković bio u svečanom odelu sa leptir mašnom.

Nakon kadrova venčanja iz crkve, Luna je Marku priredila iznenađenje, kada mu je pustila video sa posvetom:

- Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsetila, iako znam da znaš šta smo prošli - rekla je Luna tada i dodala:

-Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim. Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati - rekla je Luna kroz suze i još istakla:

- Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao da me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu - rekla je tada Luna Đogani.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
WOW

19.05.2024 11:56

U opšte me ne zanimaju ovi neradnici i besposličari. Uzmite 💼 i radite pošten posao bilmezi. 😡