Luna i Marko
Foto: Printscreen/Printscreen Blic TV

Nakon skandala o kom je brujao region, Marko Miljković se danas prvi put oglasio na svom Instagram profilu. 

Luna i Marko Miljković danas slave tri godine braka, a on je iskoristio priliku da joj javno izjavi ljubav.

- Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu - napisao je Marko tom prilikom

Venčanje Lune i Marka 

Luna i Marko su 18.5.2021. godine izgovorili sudbonosno "Da" u crkvi na Novom Beogradu, a ceremonija je bila veoma emotivna i Đoganijevu su ponele emocije pa je i zaplakala.

Đoganijeva je bila u kratkoj, beloj venčanici sa podignutom kosom, dok je Miljković bio u svečanom odelu sa leptir mašnom.

Nakon kadrova venčanja iz crkve, Luna je Marku priredila iznenađenje, kada mu je pustila video sa posvetom:

VELIKO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Nakon što je Miljković pušten iz pritvora, imaju poseban razlog za sreću!

Printscreen You tube

 

- Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsetila, iako znam da znaš šta smo prošli - rekla je Luna tada i dodala:

-Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim. Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati - rekla je Luna kroz suze i još istakla:

VELIKO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA! Nakon što je Miljković pušten iz pritvora, imaju poseban razlog za sreću!

Masanori Jošida

 

- Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao da me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu - rekla je tada Luna Đogani.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bg

18.05.2024 15:44

Bravo za Djoganijevu i Miljkovica... supruga i ja u avgustu slavimo 50 godina braka... malo li je