Milica Pavlović
Foto: Promo/Promo

Milica Pavlović nedavno je posetila Zagreb gde je organizovala druženje sa medijima u susret koncertu koji će održati u tom gradu. 

Pavlovićevu mnogi vide kao glavnog favorita za predstavljanje Srbije na Evroviziji, a ona je sada otkrila šta misli o tome. 

- Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam pre x godina sa pesmom "Pakleni plan" bila pozvana od  Saše Popovića da se prijavimo za Evroviziju, ali ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organizuju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i želeli su da se takmičim za pesmu za Evroviziju za tu zemlju. Tada sam promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada posle 12, 13 godina kad me opet netko pita, naravno da je najlepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lepe, male zemlje tamo negde... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Eurosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija - rekla je Milica, pa spomenula Bejbi Lazanju, koji je zauzeo visoku drugu poziciju i pokupio brojne simpatije publike, te otkrila mišljenje o njemu.

Milica Pavlović

Foto: privatna arhiva

 

- Apsolutno da sam pratila Evrosong. Ta euforija ne traje samo ovde, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Bejbi Lazanju, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Bejbi Lazanja, nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lenja pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj proceni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju - rekla je Milica za "Jutarnji.hr".

Milica Pavlović

Promo

 

 

Skandal na promociji Milice Pavlović

Muzička zvezda Milica Pavlović održala je danas promociju u Beogradu, nakon višemesečne medijske ilegale, te predstavila tri nove pesme, a tu nije bio kraj iznenađenjima.

Ona je organizovala druženje sa predstavnicima sedme sile, a u jednom trenutku se desila scena koja je sve ostavila u čudu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading