Nadica
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Nadica Ademov već godinama uživa u braku sa milionerom, a o njenoj prošlosti mnogo se spekulisalo.

Naime, u javnosti se nekoliko puta potezala tema o tome da li je istina da je Nadica prodavala donji veš na pijaci, a pevačica je sada otkrila šta se zapravo dešavalo. 

- Ovo mi je sada stvarno idealna prilika jer sam čitala sve i svašta i malo je bez veze jer ja se ničega ne stidim u životu. Sve što sam radila, radila sam pošteno i zaradila sam pošteno. Nisam ukrala, nisam varala i tako dalje - rekla je pevačica, pa dodala:

Nadica Ademov

Foto: Ata Images

 

- Samo da razjasnim da nikada u životu donji veš nisam prodavala. Prodavala sam isključivo tekstil i garderobu koja nije donji veš. Da jeste, rekla bi da jeste, ali nije. Mislim da bi trebalo najzad da novinari i kolege shvate da to nije isto. Moji roditelji se još uvek bave sa time, žive od toga pošteno i zarađuju lepo - priznala je.

Ponovo trudna

Nadica Ademov nedavno je ponovo zakoračila na javnu scenu nakon što je dobila ćerku pre šest meseci. 

Nadica Ademov

Foto: Ata Images

 

Pevačica je oduševila mnoge kada je sa pripadnicima sedme sile podelila radosne vesti - čeka drugo dete. 

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu - rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir. 

Alo!/Kurir 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading