Haris, Melina
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

O razvodu Harisa i Meline Džinović i dalje se govori, a pevač je sada dao novi povod.

Naime, na društvenim mrežama sada je osvanuo snimak na kom Haris u kafani peva čuveni hit "Nazdravite drugovi".

Kada je otpevao stihove: "Otišla je voljena u zagrljaj drugom" dodao je poruku:

- Šteta - rekao je Haris na kraju pesme.

 

 

Ovaj njegov postupak izazvao je rekacije svih prisutnih u kafani, ali i na društvenim mrežama.

"Kralj", "Volim ovog čoveka", "Jadan", "Šteta", "Što cviliš?" samo su neki od komentara.

SKANDALOZNA ISPOVEST BIVŠE BEBISITERKE DŽINOVIĆA ZA ALO!

Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu.  

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i sina Kana, te da im je porodica smisao života i daleko ispred karijera i posla, izgleda da su u domu na Senjaku stvari funkcionisale malo drugačije. 

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro - ekskluzivno za Alo! započinje svoju ispovest bivša bebisiterka koja je želela da ostane anonimna (Ime i prezime poznato našoj  redakciji) 

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom na to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je nekadašnja bebisiterka za Alo!, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading