Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Marko Miljković nedavno je pušten iz pritvora, nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Miljković se tada pripadnicima sedme sile obratio i zamolio za razumevanje, te je najavio da će detaljno ispričati šta se dogodilo kada se bude konsultovao sa advokatom.

O tog momenta Marko Miljković se nije oglašavao ni putem svojih društvenih mreža i platformi, međutim, danas je napravio izuzetak. 

Naime, Luna i Marko danas slave tri godine braka, a on je iskoristio priliku da joj javno izjavi ljubav.

- Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu - napisao je Marko tom prilikom.

REZULTATI TESTIRANJA MARKA MILJKOVIĆA

Miljković je priveden iz stana u kojem živi sa porodicom na Bežanijskoj kosi, a procedura je takva da je morao biti testiran na drogu, ali i alkohol. 

Miljković je sproveden na kliniku "Dr Laza Lazarević" gde su mu urađeni testovi iz krvi koji su pokazali da u trenutku incidenta u organizmu nije imao nikakve nedozvoljene supstance. 

- Marko Miljković testiran je na opijate putem krvi. Rađeni su mu testovi na alkohol, marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodiazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin. Na sve droge je test pokazao negativan, ali je zato potvrđeno da je bio alkoholisan - otkriva izvor za "Hype", više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading