Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Melina Džinović napustila je dugogodišnjeg partnera Harisa Džinovića, nakon čega su se razveli sudskim putem.

Ona, po svemu sudeći, nije mogla ni da pretpostavi kako će se njena priča sa Harisom završiti, što dokazuju intervjui u kojima je govorila o ljubavi i podršci koju joj pevač pruža.

- Haris kaže da nijedna ne može da se meri sa mnom, ni Sofija Vergara. (smeh) Kako mi neće prijati to, Hari je centralna ličnost mog života. Tu su i deca, naša familija... Ne izlazim puno iz tog kruga. Zaista sam tom krugu posvećena - istakla nam je jednom prilikom Melina Džinović.

- Da sa njim nešto nije kako treba, da mi on ne daje tu podršku, meni jednostavno ništa ne bi ni išlo. Ovo sve što imam je rezultat toga kakav je on prema meni svih ovih godina unazad. Jako sam ponosna na njega - dodala je ona tada, prenosi "Blic".

SKANDALOZNA ISPOVEST BIVŠE BEBISITERKE DŽINOVIĆA ZA ALO!

Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu.  

I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i sina Kana, te da im je porodica smisao života i daleko ispred karijera i posla, izgleda da su u domu na Senjaku stvari funkcionisale malo drugačije. 

Haris, Melina

Foto: Alo.rs

 

Sada se, eksluzivno za Alo!, oglasila nekadašnja bebisiterka, koja je do detalja opisala šta se dešavalo u domu Džinovića.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro - ekskluzivno za Alo! započinje svoju ispovest bivša bebisiterka koja je želela da ostane anonimna (Ime i prezime poznato našoj  redakciji) 

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je nekadašnja bebisiterka za Alo!, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva. 

Više o ispovesti bebisiterke Džinovića možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading