Melina Džinović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Javnost i dalje bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović, a oglasile su se i brojne poznate ličnosti.

Među onima koji su javno rekli svoje mišljenje je i bosanska influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković, Melinina drugarica, koja je bila veoma brutalna.

- Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega, koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali... To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! Na kraju krajeva, meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina - istakla je, pa dodala:

- Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu "vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme" - dodala je ona.

Hana je istakla da i u odnosu ne treba trpeti bilo šta.

- Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina..." - zaključila je Hana za Telegraf.

Podsetimo, Melina i Haris stavili su tačku na svoj brak, nakon dve decenije, a javnost o njima ne prestaje da bruji, naročito nakon nedavnog skandala, kada je kreatorka upala u njihovu vilu na Senjaku i napravila skandal, a reagovala je i policija.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading