Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić već 27. dan pešači ka Egini, a na današnjoj deonici puta pridružio mu se prijatelj, pošto treba da prođe kroz predele u kojima ima vukova.

Pevač svoje pratioce redovno izveštava sa putovanja, on se sada oglasio na Instagramu gde je pokazao šta ga je šokirala na hodočašću.

Naime, Nikola Rokvić je naišao na mnoštvo čaura na ulici, a snimak je podelio da svi vide.

- Ovde se baš pucalo - rekao je Nikola na snimku.

NAPADNUT NIKOLA ROKVIĆ 

Pevač svoje pratioce redovno izveštava sa putovanja, a sada je otkrio da se susreo sa jednim problemom.

-Mir svima! Jučerašnji dan je počeo veoma radosno, poletno sa puno pokretačke energije zbog ispunjenog prvog cilja ali kako to biva kada se dešavaju velike stvari, nekada radost ne ide bez iskušenja! Negde na polovini rute, usred pustare, nigde nikoga nije bilo kilometrima, naišao sam na čopor pasa lutalica… Na ovom putu se svakodnevno srećem sa psima, navikao sam da zbog ranca i štapova neki laju, ali većina me prati druželjubivo kilometrima… Juče je bilo drugačije… Već u samom startu sam video da nisu prijateljski nastrojeni - započeo je Rokvić pa nastavio:

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedna ženka je od kada sam je prošao iskezila zube i počela da me napada… Za njom su krenuli i ostali psi… Pokušao sam da se branim štapovima, ali oni nisu odustajali… U trenutku pomislih, skočiću na njih i krenuti u kontranapad, uz jako dranje i režanje na njih, misleći da ih uplašim… U tom trenutku počinje bukvalno borba za život… Njihov bes je postao sve veći i veći…- rekao je Rokvić, više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading