Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Marko Miljković juče je pušten iz pritvora, nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Miljković je priveden iz stana u kojem živi sa porodicom na Bežanijskoj kosi, a procedura je takva da je morao biti testiran na drogu, ali i alkohol. 

Miljković je sproveden na kliniku "Dr Laza Lazarević" gde su mu urađeni testovi iz krvi koji su pokazali da u trenutku incidenta u organizmu nije imao nikakve nedozvoljene supstance. 

Marko Miljković

Foto: Massnori Josida

 

- Marko Miljković testiran je na opijate putem krvi. Rađeni su mu testovi na alkohol, marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodiazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin. Na sve droge je test pokazao negativan, ali je zato potvrđeno da je bio alkoholisan - otkriva izvor za "Hype". 

Inače, Miljkoviću je tužilaštvo prethodno odredilo zadržavanje od 48 sati, jer je pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading