Severinin stan u Splitu
Foto: Alo/Printscreen

Severina Vučković svojevremeno se našla u centru skandala nakon što se u javnosti pojavionjen intimni snimak sa jahte.

Vučkovićeva se nedavno ponovo osvrnula na snimak, a potom je opet istupila u javnost u ime borbe za žensku ravnopravnost.

Tomislav Lukač, mladi sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vreme kao vaspitač mladih, a celoj Hrvatskoj je poznat  kao sveštenik sa TikToka.

 

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound - dontomislavlukac

 

Lukač je u poslednjim beleškama na pomenutoj mreži imao kritiku na Severinine stavove, posebno se osvrnuvši na temu pobačaja, pa ju je javno prozvao.

- Žena od skandala! Taman se oporavila od jahte, kad eto ti je opet - glasila je rečenica na koju je Severina reagovala.

Severina

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragi, status ti zvuči kao da ti je motor jahte prerezao glavu, pa su ti je sašili nazad u najboljoj klinici za vraćanje glave na telo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar intiman odnos, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro, ako nisi isprobao? Krst ti je top - bio je deo koji je pevačica istakla.

"Bežite od ovakvih popova"

Severina se tu ipak nije zaustavila, te se još jednom oglasila.

- Bežite od popova koji ovoliko vole gledati svoj odraz na ekranu. Kad nemaš drugih stimulansa, postaješ napet sam sa sobom - glasio je kraj svađe, što je osvanulo na Instagram profilu pevačice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading