Đorđe David
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tradicionalno, članovi žirija popularnog muzičkog takmičenja su vrlo burno "razmenjivali stavove", a najglasniji je bio Đorđe David, koji je, bukvalno, zaurlao na Dragana Stojkovića Bosanca.

- Hoćeš da kažeš da nije bila dobra? Hoćeš da kažeš da je „Robinja“ bila bolja? Ona je izgubila bitku na "Robinji". Gledaj me u oči 'vamo. Ovo što pričaš lažeš jer ideš njemu niz dlaku. Dragane! - urlao je Đorđe David na Bosanca, pa je u jednom trenutku i demonstrativno ustao i hteo da napusti studio.

Iz sveg glasa je vikao i Bosanac, koji je i pre sukoba sa Đorđem, pokazao da mu je raspoloženje kao kod čoveka, koji je kako naš narod kaže "ustao na levu nogu".

Bosancu, koji je bio veoma oran za raspravu sa svojim kolegama,  na meti se prvo našla Svetlana Ceca Ražnatović, koju je optužio da je "jadna".

Đorđe David

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pusti publiku Ceco, ti si jadna opterećena publikom. Neće publika određivati meni prva i zato sam dao - vikao je Bosanac na Cecu.

Prethodno je Ceca, ni kriva ni dužna, morala da se pravda "glavnokomandujućem", jer ju je Saša Popović pitao otkud to da je promenila mesto na kome će da sedi.

Đorđe David uputio najgore psovke pevačici, evo šta joj je sve rekao

Kad je čuo njeno ime, odmah je počeo da sipa uvrede. Rekao je: "A to je ta Džiža, njoj ću ja je*ati majku. Seljanka mala, narkomanka jedna, videćemo za koga je ona rekla da je blato. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

- Svetlana, ti si izvukla šest da sedneš, otkud sada na četvorci kod Viki?- pitao ju je Popović, a ona je brže-bolje otkrila da je morala to da uradi.

- Prisilo me je Bosanac. Rekla sam mu da smo gotovi čim ti to primetiš - objasnila je Ceca, a preneo Grand.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading