NIJE IMALA OD ČEGA DA ŽIVI Poznata pevačica otkrila detalje teškog života
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Berić, koja je uspešnu karijeru izgradila pod nadimkom Ekstra Nena otkrila je sve o svojim počecima i teškom životu.

- Moj put je od malena bio zacrtan, duhom sam bila povezana sa muzikom. Roditelji su me sa šest godina upisali u muzičku školu, sa šesnaest godina sam krišom od porodice pevala u zabavnom ansamblu, ubrzo i tajno upisala muzičku školu - rekla je Ekstra Nena, koja je od prvog honorara kupila pijanino.

Veliki gubitak doživela je kad je imala 16 godina - umrli su joj roditelji, a ona je preuzela brigu o sestrama, koje je izdržavala pevanjem u hotelu. 

NIJE IMALA OD ČEGA DA ŽIVI Poznata pevačica otkrila detalje teškog života

Foto: Printscreen/instagram

 

- Od šesnaeste godine profesionalno se bavim muzikom, brinem o sebi. Jako dobro sam se izborila sa tim, sve sam stizala, kasnije sam upisala i falkultet. Ujutru sam išla u školu, popodne na probe sa bendom, uveče sam pevala u hotelu Taš. Napustila sam studije nakon što sam shvatila da sam isceđena kao limun, ali me je profesorka ubeđivala da na fakultetu ima mesta za mene. Ja nisam imala od čega da živim, jednostavno sam to napustila i okrenula sam se muzici - ispričala je Ekstra Nena, koja je ogromnu popularnost stekla 1992. godine, kada je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji u Švedskoj.

- Bila sam lepa devojka koju su svi hteli pored sebe. Uzor mi je bila majka koja je bila prelepa, koja je sa crvenim ružom pravila ručak, njen osmeh… U svakom trenutku života sam samo njen lik videla, ona mi je bila uzor. Tu je snaga, u porodici da se postigne nešto u životu - istakla je za Grand Ekstra Nena.

Pravi razlog povlačenja sa scene konačno otkriven, evo zašto je Ekstra Nena morala to da uradi

 Videla sam da tu za mene nema mesta koje meni pripada i onda sam rešila da završim školovanje do kraja i vidim dokle će me to dovesti. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading