Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Folk pevač Sloba Radanović pojavio se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom porazgovarao kratko sa medijima.

Sloba je nekadašnji rijaliti učesnik i može se reći da je nakon Zadruge njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, budući da je šira javnost čula kakav pevač ima glas, a sada se dotakao i pomenutog formata.

- Možda tog rijalitija, ali ljudi zaboravljaju da su pre nas postojali rijalitiji i da su mnogo veće zvezde bile u tim rijalitijima, koji danas to ne žele da spomenu. Čega se stideti? To je deo našeg života, tu smo bili... Bog nas je namestio tako kako treba - rekao je on, a potom je upitan da prokomentariše skandal Marka Miljkovića.

Sloba Radanović

Foto: Ataimages

 

- Ne znam šta se desilo, nisam pratio... Ali nisam za nasilje jednostavno, ja sam pristalica toga da sve može da se reši razgovorom, normalnim putem - odgovorio je Sloba.

Marko Miljković tri puta krivično osuđivan

Marko Miljković pušten je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

On nije hteo da precizira da li će se braniti sa slobode i šta se dešava sa procesom, a sada su otkriveni i novi detalji. Ono što je svima zapalo za oko je i činjenica da je Marko već tri puta krivično osuđivan, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost u ovom slučaju. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Gagi Đogani ljut na Marka Miljković 

Otac Lune Đogani,Gagi, došao je po Marka Miljkovića, a naše kamere zabeležile su taj momenat.

Naime, Marko je ušao u auto, a Gagi mu se u tom trenutku nije obratio. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading