Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Haos nakon što je Marko Miljković priveden zbog narušavanja javnog reda i mira, kao i nasrtaja na policiju i to u alkoholisanom stanju, ne prestaje.

Miljković je danas pušten, nakon saslušanja u tužilaštvu, a odmah se zaputio ka porodičnom domu na Bežaniji.

Ono što je interesantno je i činjenica da je Marko, pre početka celokupnog haosa, objavio na svom Youtube kanalu upad policije u njegov i Lunin stan, a isti snimak trenutno ima nekoliko stotina hiljada pregleda, te dolazimo do konstatacije da Marko, uprkos situaciji, i dalje zarađuje.

Marko MIljković

Foto: Google

 

 

Marko zarađuje od ovog haosa

Kako se može videti na zvaničnom sajtu zarada svih jutjubera, Miljković i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, a njihov kanal procenjuje se na vrtoglavu cifru koja iznosi 36.000 evra, a najviše 217.000 evra.

Marko Miljković osuđivan već tri puta

Marko Miljković pušten je danas nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. 

On nije hteo da precizira da li će se braniti sa slobode i šta se dešava sa procesom, sada su otkriveni i novi detalji. Ono što je svima zapalo za oko je i činjenica da je Marko već tri puta krivično osuđivan, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost u ovom slučaju, ali nije tako. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

15.05.2024 19:12

Au od cega zive on i Luna i dvoje dece? Trebalo bi da propadne u zemlji jer nema ni dana radnoga staza a ni luna ! Takvi klosari ce sutra traziti nacionalu penziju !!!