Marko Miljković
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Marko Miljković priveden je u policiju nakon sukoba sa trudnom komšinicom.

Policija ga je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a kako smo juče objavili, on će danas biti saslušan.

Otkako se našao u centru skandala o Marku su se pojavile brojne informacije o tome u kakvim je odnosima sa komšijama, a sada su isplivali novi detalji. 

Marko Miljković

Foto: E stock

 

Marko i ta gospođa ni ne žive na istom spratu, ali se ona par puta žalila na buku i dolazila je da Luni i njemu lupa na vrata, pa je Miljković uzeo na zub. Ne bi tu ni bilo haosa da on nije počeo da se sveti i da maltretira posle toga ženu svakodnevno. Uredno je rekla kad je došla da se muzika smanji jer treba da se poštuje kućni red, i od tada kad bi je sretao po hodnicima prvo je dobacivao i vređao, da bi posle silazilo da se svađa - istakao je izvor, pa dodao:

- Kad se ta gospođa ponovo žalila na buku, bilo je baš kasno, on je izašao u hodnik, pratio je do stana i vikao, da bi na kraju pokušao i da upadne unutra. Strašno je to izgledalo, svi su tada čuli dreku i viku, a kad je zapretila da će da pozove policiju, Marko se smirio i vratio se kući - zaključio je izvor za Republiku. 

Marko Miljković

Foto: Ataimages

 

"Verujem da će okrivljeni moći da prođe sa uslovnom kaznom"

 

Mi smo stupili u kontakt sa advokatom koji nam je detalje postupka i posledice dela koja se Miljkoviću stavljaju na teret. 

- Minimalna kazna za ovo delo je kazna zatvora od šest meseci, a imajući u vidu da se nigde ne spominje bilo kakvo oružje, najteža zaprećena kazna iznosi dve godine zatvora - otkriva nam beogradski advokat, koji ističe da u slučaju postoje olakšavajuće, odnosno otežavajuće okolnosti. 

- Naravno, posmatraće se i da li je okrivljeni već osuđivan ili nije, kao i druge otežavajuće i olakšavajuće okolnosti. Verujem da će okrivljeni moći da prođe samo sa uslovnom osudom - priznaje advokat. 

- Moramo imati u vidu prezumpciju nevinosti - svako je nevin dok se ne dokaže suprotno - rekao je on za Alo!. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading