Gagi Đogani
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza/Alo

Ekipa Alo! snimila je Gagija Đoganija ispred zgrade njegove ćerke Lune i zeta Marka Miljkovića dok je izvodio psa u šetnju.

On je velika pomoć naslednici u ovim teškim trenucima dok je njen suprug u pritvoru zbog skandala koji se desio juče sa komšijama iz zgrade, a došlo je i do fizičkog sukoba.

Gagi nije preterano želeo da komentariše nemilu situaciju, već je samo istakao da, kada Luna prolazi kroz ovakve sutuacije, prolazi i on.

- Molimo Boga da sve bude kako treba. Teško mi je, ona je ipak moje dete. Kada ona prolazi kroz ovakve stvari, prolazim i ja sa njom. Išli smo u policiju da vidimo šta se dešava, ali nemamo nove informacije - rekao nam je Gagi.

Haos i polupana jaja sa svih strana

Marko Miljković noć je proveo u policiji nakon što je juče, nakon sukoba sa komšijama, u pratnji policiji odveden u Urgentni centar gde su mu konstantovane povrede glave i posekotine po telu. 

Nakon toga, zbog nedoličnog ponašanja prema službenim licima, Miljković je odveden na pregled u Lazu Lazarević, a nakon te ustanove, Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo mu je zadržavanje. 

Alo! je danas snimio haos ispred zgrade na Bežaniji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Alo/O.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading