Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Marko Miljković će noć provesti u policiji, nakon drame na Bežaniji i sukoba sa komšijama.

Kako dalje saznajemo, Marko je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu.

- Marko je pretio policajcu već u zgradi malo nakon što se sukobio sa komšinicom sa kojom je imao problem što je dovelo do privođenja. Nakon što je u stanici odbio da uradi alkoholni test određeno mu je zadržavanje, a osim toga,  moraće da plati kaznu od 100.000 dinara. To što je odbio test na alkohol se vodi isto kao da je u pijanom stanju, a u skladu sa tim će policija i postupati - kaže naš izvor i dodaje da sam od Miljkovića zavisi koliko će biti zadržan.

Marko MIljković

Foto: Youtube

 

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!.

Luna napustila stan

Nekadašnji rijaliti učesnik Marko Miljković noć će, nakon psihijatrijske procene u "Lazi Lazareviću", provesti u stanici.

Sukob sa komšijama prerastao je u fizički kontakt, nastao je opšti haos u zgradi Marka i Lune na Bežaniji, a Miljković je nakon toga završio u Urgentnom u pratnji policije, i sa lisicama na rukama.

Kako smo dalje saznali, Marko će ipak ostati u policiji, a Luna je za to vreme napustila stan i uputila se kod majke, Anabele Atijas, gde se nalaze i njene sestre. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

14.05.2024 02:10

Radjeni su mu test na alkohol,drogu i psihijatar je odradio svoj deo,nema potrebe da preterujete da bi imali što više pregleda