BOGDANA NOSILA CECINU VENČANICU OD 100.000 MARAKA Evo kako je izgledala kad se udala za Veljka
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Veljko i Bogdana Ražnatović su danas dobili trećeg sina, a o njihovoj svadbi, koja je bila 24. novembra 2019. godine, pričalo se danima.

Svadba decenije, kako su je mnogi nazvali, bila je iz tri dela - u Bogdaninom rodnom Titelu, potom u Hramu Svetog Save i na kraju u jednom elitnom, beogradskom hotelu.

Bogdana je na crkvenom venčanju nosila elegantnu Cecinu venčanicu, u kojoj se folk zvezda 1995. godine udala za Željka Ražnatovića Arkana

Skupocena, glamurozna venčanica, koja je koštala 100.000 maraka, kako se tada pisalo, i koju je Ceca kupila u Milanu, komentarisana je godinama. U njoj se udala i Cecina sestra Lidija, pa ne čudi što je postala deo tradicije i porodičnog nasledstva.

BOGDANA NOSILA CECINU VENČANICU OD 100.000 MARAKA Evo kako je izgledala kad se udala za Veljka

Printscreen

 

Veljko je blistao u elegantnom, crnom smokingu. Venčao ih je vladika Stefan Šarić, koji je porodični sveštenik Ražnatovića već dugi niz godina. 

Posle crkvenog venčanja, Veljko i Bogdana su se jedno drugom zakleli na ljubav i pred matičarem, u hotelu. Jedan od najemotivnijih trenutaka, kako su domaći mediji tom prilikom izvestili, bio je kada je mladencima Saša Matić zapevao njihovu omiljenu pesmu, " Hoću da ostarim sa tobom". Prisutni su otkrili da Veljko i Bogdana nisu mogli da obuzdaju emocije, da su se sve vreme ljubili i grlili. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading