Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marko Miljković uhapšen je juče nakon svađe sa komšijama koje žive iznad njega. 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Marko Miljković je noć proveo u policiji, nakon drame na Bežaniji i sukoba sa komšijama.

Kako dalje saznajemo, Marko Miljković je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu.

Muškarac srednjih godina otkrio je da je njegova supruga trudna i da on nije bio kod kuće kad se dogodio konflikt, te da je žena pretrpela stres.

Kako Alo! dalje saznaje, njega je trudna komšinica pokušala da skloni i smiri, međutim kako dobro upućen izvor navodi on je postao sve glasniji i agresivniji. 

- Kada se Marko približio vratima ona je na njega nasrnula i ogrebala ga - ističe dobro upućen izvor za Alo!.

Prema rečima našeg sagovornika, Miljković nije bio agresivan prema trudnoj komšinici ali je je u afektu pretio. 

MARKO MILJKOVIĆ ODBIO TEST NA ALKOHOL

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!, a više o tome možete pročitati u odvojenoj vesti

Marko Miljković

Foto: E stock

 

Podsetimo, Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading