Teya Dora
Foto: Printscreen/Foto: RTS

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Teya Dora, gostovala je u jednoj emisiji, u kojoj je otkrila detalje sa pomenutog takmičenja i šta se to tačno dešavalo iza kulisa.

Mnogobrojni skandali obeležili su ovogodišnju Evroviziju, a pevačica je priznala da je pravi haos zapravo bio između učesnika i medija, koji su izveštavali iz čitavog sveta.

- Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osećaj. Osetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unela u to što radim - rekla je sad Teya Dora i dodala:

- Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva... Dosta je bilo haotično, jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bebi Lazanjom, odnosno Markom… Ostvarila sam par poslovnih komunikacija - priznala je ona, a onda se dotakla i skandala:

Teya Dora

Foto: RTS

 

- Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata, cike, vriske, svađe artista i nekih medija... - istakla je ona u emisiji "Jedan dobar dan".

Podsetimo, pobednik Evrovizije je Švajcarska, a naša predstavnica zauzela je 17. mesto.

Snimci sa dočeka Švajcarskog predstavnika obišli svet

I dalje se priča o pobedniku ovogodišnje Evrovizije, ali i o plasmanu Hrvatske na pomenutom takmučenju.

Mnogi smatraju da Nemo nije zaslužio prvo mesto i da žiri nije merodavan, već publika koja sluša tu muziku, a sada se pojavio još jedan "dokaz" koji govori o popularnost pobednika, ali i drugoplasiranog. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading