EVO KO JE KRIV ZA SVE Mirka Vasiljević napokon otkrila zašto se nije udala za Vujadina Savića
Printscreen

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da Vujadin Savić želi svadbu sa njom, ali da ona koči.

Naime, iako imaju četvoro dece, Mirka i Vujadin nisu još venčani.

- Ta svadba, što se tiče Vujadina, to već može sutra, ali ja malo ko žena tu kočim - rekla je Mirka, a onda se osvrnula na zabavljanje sa Vujadinom.

- U tim prvim izlascima sam ga već ubila u pojam, u pozitivnom smislu, od početka sam mu govorila da to mora da bude ozbiljno, s perspektivom, pa dokle doguramo - kazala je glumica za "Kurir".

Podsetimo, gostujući u jednoj emisiji, gde je Mirka Vasiljević čitala komentare tviteraša na njen račun, iznela je svoje mišljenje o tvrdnjama javnosti da joj je suprug Vujadin Savić bio neveran.

EVO KO JE KRIV ZA SVE Mirka Vasiljević napokon otkrila zašto se nije udala za Vujadina Savića

Printscreen

 

Ovom prilikom, otkrila je kako reaguje kada vidi takve naslove u novinama.

- Sa 13 godina sam imala već prvi kontakt sa medijima. Ponekada se napiše nešto više istinito, nekada manje istinito. Liznem prst, okrenem stranu i dalje čitam. Ili zatvorim novine, pređem na neki drugi portal da se ne nerviram - rekla je Mirka.

Ističe i da nju takvi komentari ne pogađaju.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, meni je važno da ja znam šta se dešava u moja četiri zida i da se ja dobro osećam u svojoj koži. Ako je tu sve okej, onda nemam problem sa tim da svako ima pravo na svoje mišljenje - kaže glumica za Novu.

PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA Anja Bla u minijaturnim kupaćim kostimima, tračice samo prekrivaju intimne delove tela, muškarcima popadale vilice (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading