Evrovizija
Foto: AP/Foto:AP

Situacija širom Evrope nakon proglašenja pobednika Evrovizije se ne smiruje, a mnogi smatraju da je sve otišlo predaleko.

Protesti zbog učešća Izraela, diskvalifikacija Holandije, zviždanje tokom obraćanja supervizora u finalu samo su neki od skandala koji su obeležili ovogodišnju Evroviziju, a Srbi su naročito kivni jer je pobedu odnela nebinarna osoba, u suknji.

Komentari na društvenim mrežama su skandalozni i mnogi smatraju da Srbiji više nije mesto na takvom takmičenju, a spominje se i Putin.

- "Putine budi precizan, " Parada suknjica, kiča, đavola, ne treba učestvovati, ovo je dno dna!", "Putine reaguje, svet je u nizbrdici", "Mi Srbi, da smo pametni, ne bi ni bili u toj sotonskoj organizaciji", "Što bi moja žena rekla "Zvezde Granda su za ove institucija"" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Kruže teorije zavere da je Švajcarskoj nameštena pobeda

Švajcarska je pobedila na Evroviziji i mnogi ljudi i dalje ne mogu da se pomire sa tim.

Ne samo Hrvati – Evropljani pišu da je Bejbi Lazanji pobeda ukradena, a na društvenim mrežama sada kruži fotografija koja je mnoge fanove pomenutog takmičenja uverila da je sve unapred dogovoreno. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading