Saša Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen

Ne prestaje da se piše o novom preokretu u svetu rijaliti programa, jer je Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i Hype produkcije, kupio jedno od najpoznatijih imanja na Balkanu. 

Saša Mirković je lično putem svog Instagram naloga podelio uzbudljive kadrove uživo sa imanja. Prikazao je javnosti kako danas izgleda čuveno mesto gde su se odvijali razni rijaliti formati u Lisovićima.

Saša Mirković

Printscreen

 

Ovim potezom jasno je stavio do znanja da su započete pripreme za novi, moćan rijaliti spektakl. Koji će ponovo obuhvatiti najširu publiku na Balkanu.

OD PONEDELJKA KREĆU RADOVI NA IMANJU

Već od ponedeljka kreću radovi na imanju, a zvanični početak najavljenog formata zakazan je za 7. septembar. Ovo će bez sumnje biti događaj koji će izazvati veliku pažnju javnosti. A očekuje se da će novi rijaliti program pod okriljem Saše Mirkovića doneti nove dimenzije. I uzbuđenja u svet televizijskog zabavnog programa.

Saša Mirković

Printscreen

 

Društvene mreže gore

Po društvenim mrežama se masovno dele fotografije imanja gde će se snimati rijaliti koji će svi obožavati. Pratioci društvenih mreža ne kriju oduševljenje a pre nego što je i krenuo kasting, ljudi se masovno prijavljuju u želji da budu učesnici rijalitija sa nagradnim fondom od POLA MILIONA EVRA.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading