Kiki Lesendrić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kiki Lesendrić otkrio je da je doživeo nezgodu u kojoj je pao sa 5 metara visine i povredio rame.

Do nezgode je došlo usled pokušaja da spase svoju mačku sa drveta, a zbog toga već neko vreme ne može lagodno da igra tenis koji inače obožava. 

- Nešto sam povredio rame, pa sam malo posustao. Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić - rekao je frontmen grupe "Piloti".

- Peo sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli stručnjaci i spasli je profesionalno - dodao je roker.

Opasnosti kojoj se izložio, kaže, nije bio svestan. 

Kiki Lesendrić

Foto: Ataimages

 

- Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim, kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povređen... - rekao je Kiki.

To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara, dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i…Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka - ispričao je Kiki, pa otkrio u kakvom je stanju njegova mačka.

- Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahteva izvesno vreme , jer rame je možda i najteže za povredu - zaključio je Kiki za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading