Maša Memedović
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Maša Memedović neretko javno otkriva da voli da pazari polovnu garderobu i stvari za kuću, te iste pokazuje na društvenim mrežama.

Sada se ponovo pohvalila novim "ulovima", te otkrila da je na pijaci kupila kožni sako za samo 20 evra i vintidž sako poznatog domaćeg brenda za 500 dinara!

Maša Memedović

Foto: printscreen/TikTok

 

Maša je nastavila sa kupovinom, a na kraju je pokazala šta je sve "ulovila".

Maša Memedović

Foto: printscreen/TikTok

 

- Obožavam "seknd hend", jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz seknd henda sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim - rekla je Maša jednom za Elle.

 

@mashamemedovic ADRESE U OPISU! Vodim vas sa sobom u thrifting - ili ti sekundarenje? ♻️ Obilazim second hand radnje po Beogradu da vidimo šta ima zanimljivo! A kada znam da ću ceo dan juriti po gradu na bajsu, uvek sa sobom spakujem on - the - go užinu, ovog puta to je Zott proteinski puding za dušu, i za mišiće! Prva stanica uvek KALENIĆ pijaca, gde najčešće kupujem polovne stvari, bilo to odeća ili sitnice za kuću. Ovde sam već domaća i imam svoje omiljene štandove. Ovog puta ulovila kožni sako za 20eur, vintage mona sako za 500 din i bluzu, kosovski vez za 1000 din. Zamalo da uzmem i kožnu jaknu ali sam shvatila da ih imam mnogo. Uvek prvo dobro razmislite da li vam nešto zaista treba pre kupovine! Druga stanica je THRIFTED FAMILY FINDS, Kraljice Marije 61 Ovde sam pronašla moje omiljene - RADNIČKE KOMBINEZONE! Retko kada se desi da na njih naiđem u sekend hand-u, ali ovaj ih ima mnogo! Nisam ih kupila jer ih imam u svim bojama ali znam da ih mnogi traže, posetite ovaj lokal da probate! Nedaleko odatle THRIFTEX Dvadeset sedmog marta 17, nisam ovde bila ranije. Uglavnom novije stvari. Iako ja više volim vintage, iskopala sam dobru crvenu svečanu haljinu koja je idealna za neku svadbu ili maturu. Sada mi je žao što je nisam uzela jer kada gledam snimke, izgleda prelepo.. možda se vratim po nju.. Za kraj svraćam u SECOND HAND BOUTIQUE Takovska 3 gde često dolazim. Imaju jako kvalitetne stvari i ovog dana je sve bilo 450din. Uzeča sam klasični COS džemper od 100% vune. Ovakve stvari najčešće uzimam jer su vanvremenske i jako kvalitetne! Hvala @zottproteinsrbija što podržava moje thrifting avanture i ulepšava mi pauzeu toku dana! Happy thrifting! #zottprotein #zott #uvekwinwin #alwayswinwin #protein ♬ original sound - Maša Memedović

 

Takođe je oduševila javnost kada se svojevremeno pojavila na jednom događaju u dizajnerskom sakou koji je platila 400 dinara, a sudeći po tome da je njen otac vatreni zagovrnik zaštite životne sredine, može se reći da je Maša pošla njegovim stopama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading