jovana jeremić
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Jovana Jeremić nedavno je od partnera, biznismena Dragana Stankovića, dobila vilu na poklon koja će nositi njeno ime. 

Voditeljka se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je otkrila da se pojedine koleginice raspituju da li je vila u Grockoj na njeno ime, nakon čega je obećala da će javno otkriti njihova imena. 

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana.

- Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva.

Podsetimo, kako je Alo! ekskluzivno saznao, voditeljka jza svega dve nedelje uspela da potroši nešto više od 70.000 evra samo za nameštaj.

- U okviru luksuzne nekretnine Jovana pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku, čime je dobila inspiraciju da osmisli sopstvenu oazu mira i dvorište iz snova. Osim eksterijera, planira potpunu rekonstrukciju unutrašnjosti vile, nove boje zidova, nove podove, prozore i vrata. Rekonstrukcija nekretnine će koštati dodatnih 50.000 evra, a sudeći po tome šta je sve Jovana zamislila za dvorište, dupliraće taj trošak - zaključuje izvor za Alo!. 

Snimak obraćanja Jovane Jeremić pogledajte na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading