Emir Habibović
Foto: Alo/Nemanja Dedović

Uspomena na lik i delo čuvenog Šabana Šaulića ne bledi. Zato se njegov kolega Emir Habibović trudi da neguje sećanje na tragično nastradalog umetnika .

Emir se smatra naslednikom legenadrnog muzičara koji je u četvrtak veče u prestoničkom restoranu "Dva Jelena" nastupio u okviru večeri koja je bila posvećena Šabanu Šauliću. Habibović uvek rado izvodi hitove čuvenog Šabana.

Njih dvojica su često zajedno radili veselja po svetu, a druženje se nastavilo i na privatnim slavljima, u kafanama.

- Za mene je ovo veče bilo prepuno čiste emocije. Šaban je čovek koji večno živi kroz njegovu muziku i hitovi su neprolazni. Čast mi je da sam takvu legendu poznavao i sa njim sarađivao. Publika je bila sjajna. Svi smo zajendo pevali. Muzika ne poznaje granice i to je najvažnije. Porodicu Šaulić izuzetno cenim i poštujem i od srca sam sinoć pevao sa divnim ljudima koji su sinoć bili - izjavio je pevač.

Gosti su bili odlično raspoloženi i sa njim pevali uglas. Posebno raspoložen je bio i kompozitor Saško Nikolić, kao i menadžer Marko Milošević, koji su i na društvenim mrežama podelili delić uzavrele atmosfere.

Ako je suditi po snimcima i fotografijama Emir je napravio atmosferu za pamćenje.

Goca Šaulić koja nijedno muzičko veče posvećeno njenom mužu nije propustila je ovoga puta bila na putu sa porodicom u Americi, ali je pevaču iz daljine pružila nesebičnu podršku.

BONUS VIDEO: 

 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading