PEVAČ OSTAVIO ŽENU, PA ZAVEO 15 GODINA MLAĐU! Pričalo se da je ona razlog kraha njegovog braka
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Tamara Selimović, nekadašnja takmičarka u Zvezdama Granda, sada uživa u romansi sa Emirom Habibovićem, koji je stariji od nje 15 godina.

Svojevremeno, u domaćim medijima, njihova veza bila glavna tema, a pričalo se da je Emir zbog nje ostavio suprugu sa kojom ima troje dece. 

- Imam potrebu da objasnim o čemu se radi povodom vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila - objavila je pevačica na Instagramu.

Tamara je otvoreno pričala o tome da njeni roditelji nisu podržali njihovu vezu.

- Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope - rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati.

Tamara Selimović

Foto: Dragan Gajić

 

S obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu - rekla je ona tada za "24sedam".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading